- Uncategorized

Helseresearch på hjemmefronten

Visste du at det finnes en rekke måter du kan bidra til helseresearch? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva det er du kan gjøre for å bidra. Kanskje du finner ut av noe du ikke visste?

Kjøp deg mobiltilbehør

Det finnes en rekke typer mobiltilbehør fra Samsung du kan benytte deg av til å gjøre målinger av din egen søvn, dine egne skritt og ikke minst hvor mange kalorier du inntar. Dette kan hjelpe deg med din egen helseresearch, men det er også informasjon som du kan gi til legen din hvis du ønsker det. Dette gjør at du vil få bedre oppfølging når du kommer til legen med problemer.

Det å holde styr på dagene er utrolig viktig. Det kan du gjøre ved å plotte inn data på din smarttelefon, eller du kan få tilbehør som måler det selv. Det er blitt mer og mer populært å kunne holde styr på både vekt, søvn og kaloriinntak via mobiltilbehør.

Finn ut hva som får deg til å føle deg bra

Det finnes en rekke research-prosjekter fra sykehus som du kan bli med på. Dette kan du finne mer informasjon om på Folkehelseinstituttet sine hjemmesider. Du kan også finne flere ressurser hos ditt lokale sykehus.

Det du kan gjøre er å finne steg som gjør at du kan leve et sunnere og bedre liv. Du kan implementere en etter en og se hvordan du føler deg. Her er noen tips som du kan benytte deg av for å finne ut hvordan du kan føle deg bedre.

Hvordan kan mobiltilbehør hjelpe meg?

Det er jo absolutt en grunn til at telefonene heter “smarttelefoner”, dette fordi de utvikler flere og flere funksjoner som du kan benytte deg av for å forbedre din helse. Enten dette er en app som viser deg hvor mye vann du har drukket, hvor mange kalorier du har spist (og næringsinnholdet i disse kategoriene) eller hvor mye du beveger deg. Du kan faktisk få en rekke smarte typer tilbehør i form av klokker fra Samsung. Disse vil kunne holde kontroll på hvor mye det er du beveger deg og ikke minst din puls. Dette gjør at du vil fort kunne se om noe er galt hvis pulsen din er altfor høy.

Dette er viktig informasjon som du kan ta med deg videre. Noen smartklokker og tilbehør fra Samsung måler også hvor mye du sover og hvor dyp denne søvnen er. Dette fører til at du alltid kan være bevisst på hvordan dagsformen har blitt som den har blitt.

Vi håper at du kan bidra til helseresearch ved å bruke din egen informasjon til egne prosesser, eller du kan dele den med andre. Det er jo slik at data er det beste man kan ha når det kommer til research-prosjekter. Derfor anbefaler vi deg å holde styr på din egen informasjon. Legen kan stille deg spørsmål og du vil kunne svare med nøyaktighet. Det å holde styr på sin egen helseinformasjon er rett og slett fremtiden!