- Uncategorized

Baking på hjemmefronten

Forskning, undersøkelser, testing og prøving er en del av helse-verdenen. Svar på helse og medisin spørsmål er som oftest mer enn bare et ja eller nei. Oftest er det langt mer komplisert. Festkongen er ukomplisert med tusenvis av artikler som spill, godis, sjokolader, baking og så mye mer. Det siste året vi tenkt på fest, ablegøyer og moro på nye måter siden COVID-19 viruset har strenge smittevernleger. Med sosial distansering og samling av grupper mindre enn 5 personer tenker vi nytt og annerledes.

Til hverdag og fest, og alt imellom

Festkongen hjelper med pynt til fest og moro. Og selv om vi ikke kan ha de store sammenkomstene lenger er det ingenting som hindrer for aktiviteter og utnyttelse av hus, hjem, hager, og parker. Vi tyr til Festkongen og skaper mer kos og festligheter hjemme. Brettspill og godterier er på bordet, og vi er har fått tilbake tid sammen og middager. Med kode rød på skoler og arbeidsplasser,er hverdagen blitt annerledes for alle. Tap av venner og fritidsaktiviteter gjør hverdagen mindre sosial. Med bakeformer, bakeingredienser og pynt fra Partykongen har kjøkkenet blitt samlingsstedet for store og små. Legene forsker på viruset som stoppet verden og som har fått fokus. Aldri før har en vaksine blitt satt sammen så fort som ved COVID-19 viruset. Et enkelt virusutbrudd i Wuhan, Kina, vokste fort til en pandemi som rammet alle land verden over. Takket være gode forskningsrutiner, medisinsk samarbeid over landegrenser har mye lærdom kommet alle til gode.

Kostymeparty hjemme i hagen

Med gunstige priser, og artige produkter lyser Festkongen opp i hverdagene. Viruset har helt klart påvirket samfunnet, og skapt mye usikkerhet og forvirring. Stengte butikker, landegrenser, offentlige institusjoner og mer har skapt en hverdag med harde smittevernregler. Festkongen har masse for oss alle, og det hjelper helt klart med å gjøre hverdagen lettere. Gleder som kostymer, utelys, sminker, parykker, spesialeffekter, rustninger, våpen, heksehatter oppfordrer fort til karneval og festligheter i hagen! Kanskje en liten parade i hagen av hekser hadde vært noe? Eller hva med å kle seg ut som heltene våre, sykepleier og leger?

Forsking og vaksine

Vaksiner, testing og smitte henger sammen i anskaffelsen av medisinering av alle mot dette viruset. Selv om vi godt kan ha Festkongen-dager daglig er det klart at vi savner venner, familie, og litt normale dager. Vi vet ikke helt hvordan hverdagen blir igjen, men mennesket kan ikke leve av Festkongen alene. Dog, med utvalget de har, samt gunstige priser, er det mye som forenkles med dem. De har et vareutvalg som gjør at alle finner det de ønsker og uten å måtte betale med armer og bein for å ha råd. Det betyr mye når festligheter og kosedager hjemme skjer flere ganger i uka.

Coronaviruset krever fortsatt forsking og hundretusener av mennesker venter fortsatt på vaksine og et mer normalt liv