- Uncategorized

Ordnet klesskap for god helse

Man skulle ikke tro det, men om du har orden i klesskapet, så kan det hende du har god helse også. Det betyr ikke at du er syk om du har rot i sysakene, og da er det fint å vite at det går an å få oversikt over klærne sine.

Med et flott frittstående klesstativ eller et man kan integrere i klesskapet, så er det med ett mye enklere å holde orden. Det spiller ikke så mye rolle hvilke klær du har, men man kan godt se for seg at dersom du vil ha orden, så kan du henge opp alt fra treningstøy til finstas.

Kom deg ut med orden

Dersom du har et klesstativ så slipper du mange kjedelig utfordringer:

  • Klærne holder seg renere
  • Klærne krøller seg ikke
  • Du slipper å bruke tid på rydding
  • Du kommer deg fort ut

Du finner kanskje treningsklærne dine med en gang, rene, rette og klare til å bli med deg på en rask tur. Altså støtter du opp din egen helse med smarte løsninger.

Kom deg ut med venner

Når du er ferdig med en lang arbeidsdag kan det være godt å bare slappe av hjemme på sofaen. Men har du klærne på et stativ så kan det hende du får overskudd til å møte vennene for gode samtaler. Vennene dine betyr mer enn du aner, og samtaler kan lede til nye kunnskap og tettere bånd. Du blir gladere og får bedre helse.

Få oversikten og ble en trendsetter

Det kan være at du har dine favorittplagg og så har du kanskje en hel del plagg du nesten ikke visste du hadde. Når de henger på et stativ blir det mye enklere å kombinere plagg og finne fram til skjorter, bukser og ikke minst en vest. Det kan hende det var det du lette etter i kolleksjonen, som hadde havnet under en haug med klær. Nå er det du som styrer showet og hvordan folk skal kle seg i det nye året.

Få bedre plass

En ting som gjør at man blir gretten, sur, irritabel og sliten er rot. Å komme hjem til kaos og rot gjør at man blir dårlig, både psykisk og fysisk. Gjør noe med det, og få orden på klærne samtidig. Nettbutikken eStore har mange forskjellige klesstativ og veldig mye annet lurt. Hva med å kombinere klesstativ med LED-lampe med bevegelsessensor? Gjøre skapet til en walk-in og få full oversikt?

Når du får bedre plass, så kan du til og med gjøre om roterommet til det treningsrommet du alltid har ønsket deg. Ja, av og til er det bare et klesstativ som skal til for å få deg i bedre form!